Puun osto, haketukset ja haketoimitukset Itä-Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä

Falck Service Oy Ab ostaa puuta, tekee haketta ja tarjoaa haketoimituksia voimalaitoksille ja pienkäyttäjille Itä-Uudellamaalla, pääosin Helsingin, Kotkan ja Kouvolan välisellä alueella. 

 

Haluatko myydä energiapuuta tai ostaa haketta? Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Ostamme puuta

Ostamme energiapuuta esimerkiksi metsänomistajilta. Tulemme noutamaan puun, yleensä valmiit tienvarsikasat, Etelä-Suomesta, tarkemmin ottaen Helsingin, Kotkan ja Kouvolan välimaastoon jäävältä alueelta.

 

Energiapuuksi kelpaa meille esimerkiksi harvennuksen yhteydessä syntyvä pienpuu, hakkuutähteet ja runkopuu. Tämän puuaineksen hyödyntäminen energiantuotannossa vähentää metsänhoitotöistä syntyvää jätepuun määrää ja voi parantaa metsän kasvua ja terveyttä. Se on samalla myös osa kestävää energiataloutta.

 

Haluatko myydä meille puuta? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Haketamme puuta

Haketamme kaiken ostamamme puun itse. Haketus tarkoittaa puun pienimistä ja murskaamista sellaiseen muotoon, että se soveltuu energiantuotantoon. Haketus tehdään yleensä erillisen mobiilihakkurin avulla. 

 

Haketamme puuta useissa eri paikoissa tilanteen mukaan. Hakkuutähteen ja kokopuun haketamme usein paikan päällä metsässä. Lisäksi käytössämme on kaksi terminaalia Liljendalissa, joissa  haketamme pääsääntöisesti talvisin.

 

Myymme ja toimitamme puuhaketta

Myymme itse valmistamaamme puuhaketta voimalaitoksille ja pienkäyttäjille. Asiakaskuntaamme kuuluu tälläkin hetkellä noin 5–7 voimalaitosta. Toimittamamme puuhake on täysin paikallista – paikallisilta metsänomistajilta hankittua. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!